Met een frisse adem brainstormen tijdens regiobijeenkomst Zuid-Limburg

0 934
16 nov

Op vrijdag 6 november vond de laatste regiobijeenkomst van dit jaar plaats in Hotel Amrâth te Born. Het was wederom een interactieve avond, waar flink gebrainstormd werd en er vele belangrijke regionale thema’s werden aangekaart.

Het was de eerste keer dat een regiobijeenkomst in Hotel Amrâth werd georganiseerd. Enkele aanwezigen waren zeer te spreken over deze nieuwe locatie. De aanwezigen werden niet alleen hartelijk ontvangen met een kop koffie en een lekker stuk Limburgse vlaai, maar er was ook voor iedereen een notitieboekje, schrijfgerij en zelfs pepermuntjes op de vergaderplek klaargelegd. 

Met een frisse adem kon er dan ook gedurende deze bijeenkomst flink gebrainstormd worden over het nieuwe beleidsplan van Sportvisserij Limburg. De aanwezigen waren hier zelfs zo druk mee aan de slag dat ze zelfs doorgingen toen het tijd voor de pauze was.

De brainstormsessie leverde veel goede ideeën en suggesties op. Deze zullen dan ook zeker worden meegenomen in het verdere proces en verwerkt worden in het beleidsplan. De bestuursleden kregen ook de gelegenheid om al hun vragen ten aanzien van het beleidsplan te stellen en om verdere feedback te geven. 

Daarnaast maakten de aanwezigen goed gebruik van de mogelijkheid om regionale thema’s aan te kaarten. Zo werden er vraagstukken met betrekking tot het ondersteunen en stimuleren van de jeugd, controle en de toegankelijkheid van de oevers uitvoerig behandeld. Vrijwel het hele bestuur van Sportvisserij Limburg was aanwezig om de uiteenlopende vragen zo goed mogelijk te beantwoorden.

Al met al was het een zeer succesvolle bijeenkomst. Volgend jaar zal Sportvisserij Limburg wederom regiobijeenkomsten organiseren. Hopelijk dan wel met een nog hogere opkomst, en met dezelfde geestdrift!

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.